REMARIS PROIZVODI:

REMARIS SVOJIM TEHNIČKIM RJEŠENJIMA OMOGUĆUJE MAKSIMIZIRANJE UČINKOVITOSTI I PROFITABILNOSTI SVAKOG UGOSTITELJSKOG OBJEKTA

Remaris rješenja diktiraju tehnološke novitete koje drugi pokušavaju slijediti. lako izuzetno kompleksni i integrirani, kako s dobavljačima tako i s tehnološkim partnerima ili knjigovodstvenim programima, Remaris sustavi su izuzetno jednostavni za upotrebu. Korištenje je jasno i logično.

REMARIS ALATI PRILAGOĐENI SU I MALIM I VELIKIM KORISNICIMA Pratimo rast i potrebe naših klijenata

U malo kojem rješenju ćete naći toliku mogućnost praćenja više firmi, lokala, skladišta ili blagajni kao u Remarisu. Kroz jedno sučelje promatrajte sve svoje tvrtke, svaku s više lokala, otvorite nove lokale te se oslonite na jedinstveni šifrarnik artikala i kupaca uz jednostavnu mogućnost centralnog nadzora i konsolidacije podataka.

REMARIS B2B S VAŠIM DOBAVLJAČEM UVODI NOVU DIMENZIJE KONTROLE I UŠTEDE

Zašto bi trošili vrijeme na pretipkavanje ulaznih računa kada to možete riješiti u samo tri klika. Isto tako, zašto bi trebali razmišljati jesu li svi pristigli računi ujedno i ispravni te isporučeni? B2B vam omogućuje strogo nadzirano i kontrolirano naručivanje koje uklanja svaku mogućnost manipulacije.

Remaris sustavi su namijenjeni različitim vrstama objekata Svaki ugostiteljski objekt je drugačiji, ima drugačije potrebe i drugačije načine rada. Remaris rješenja nude izuzetno kvalitetnu osnovnu platformu baziranu na dugogodišnjem iskustvu i općeprihvaćenoj dobroj praksi. S druge strane za različite tipove objekata Remaris ima detaljno razrađene funkcionalnosti s kojima se postiže razlika u efikasnosti poslovanja.

Knjigovodstvo i financije Jednostavan i siguran pristup izvještajima putem Interneta osobama kojima dozvolite pristup (npr. knjigovodstvu). Moguće je odobriti pristup svim ili samo određenim izvještajima. Uz opciju spremanja svakog izvještaja u Excel tu su i integracije sa softverima za financije poput 4D Wand, Pantheon, ali i s drugima koji omogućavaju integraciju.

ZA CAFFE BAROVE I CLUBOVE

POUZDANOST

Da bi zadovoljstvo gosta bila maksimalno sve u lokalu pa i blagajne moraju funkcionirati bez greške. Zato je Remaris nezaobilazno rješenje.

BRZINA RADA NA BLAGAJNI

Kafići i klubovi glavni posao odrade u kratkom vremenu kada moraju izbaciti što više pića i sve to evidentirati. Remaris blagajne su brze i jednostavne za korištenje.

LAKO UPRAVLJANJE POPUSTIMA, AKCIJAMA I VEZANOM PRODAJOM

Nema popustaili akcije kojuje nemoguće podesiti u Remarisu. Na raspolaganju je izuzetno fleksibilno podešavanje raznoraznih popusta i akcija, bilo da se radi o artiklima, kupcima, načinima plaćanja ili o proizvoljnoj kombinaciji navedenog.

KARTICE S POPUSTIMA ZA STALNE I VIP GOSTE

Upotrebom beskontaktne kartice gosti mogu koristiti popuste koje ste im dodijelili i to bez mogućnosti zlouporabe. Vezani popusti imaju mogućnost limita potrošnje, kao i pogodnosti koja je određena vremenski ili po danima u tjednu.

PAKETI I VOĐENA PRODAJA

Posložite dvije ili više grupa proizvoda ujedinstvene pakete za koje točan sadržaj konobar bira u trenutku narudžbe.Kombinacijom odabira gosta formira se i cijena! Pakete možete konfigurirati i da služe kao vođena prodaja kod koje se neiskusnom konobaru sugerira da nešto ponudi gostu.

UBRZANJE I POVEĆANJE ISPORUKE PIĆA S RUČNIM TERMINALIMA

Brzina, brzina, brzina. Uz pomoć Remaris ručnih terminala prazan hod se svodi na minimum. Gosti su zadovoljniji, a obrtaj stolova brži, što znači veći promet. Kod korištenja Remaris ručnih terminala promet e može povećati i za 30%, čak i s istom količinom osoblja.

KOKTEL AUTOMATI I KONTROLA ISTAKANJA

Integracijom sa sustavima za kontrolu istakanja dobivate usporedbu istočenog i naplaćenog u nekoliko klikova bez obzira na broj blagajni ili automata za istakanje.

NADZOR OSOBLJA

Prilika čini lopova, a odsutnost kontrole i redovitog nadzora je upravo to! Jednostavno provođenje kontrolnih obračuna, praćenje svih radnji i zaliha na Remaris mobilnoj aplikaciji u stvarnom vremenu. Neka se zna tko vodi igru!

IMATE USPJEŠAN LOKAL? STVORITE LANAC!

Arhitektura Remarisa kroz fino definirana i upravljiva prava korisnika omogućuje jednostavno širenje poslovanja uz potpunu kontrolu i izvještavanje u realnom vremenu. Zahvaljujući Cloudu do svih informacija o svom poslovanju dolazite putem bilo kojeg uređaja s pristupom Internetu.

IMATE KLUB, FESTIVAL ILI RESORT? S CASHLESS SUSTAVIMA ZARADITE VIŠE!

Eliminacijom gotovine iz poslovanja značajno se smanjuje mogućnost manipulacije od strane osoblja uz rast potrošnje gostiju. Cashless nisu samo narukvice sa iznosom nadoplate, to je i naplata karticama, pametnim satovima itd.

ZA RESTORANE

ZADOVOLJSTVO GOSTA JE GLAVNI POSAO RESTORANA

Management restorana je uvijek koncentriran na gosta i isporučenu kvalitetu jela i usluge. Implementacijom Remaris rješenja imati ćete vremena koncentrirati se na bitno! Remaris sustavi ubrzavaju i optimiziraju aktivnosti u restoranu te tako direktno utječu na povećanje vašeg profita.

GRAFIČKI PRIKAZ STOLOVA

Grafički pregled stolova s trenutnim uvidom u otvoreni iznos i vrijeme koje je proteklo od zadnje narudžbe. Kroz jednostavno sučelje sami uredite i mijenjate tlocrt restorana.

VIŠE MJESTA PRIPREME HRANE I PIĆA TE AUTOMATSKI ISPIS BLOKOVA NARUDŽBI

Svako stavljanje narudžbe na stol izdaje pripadajuće narudžbe. Svako mjesto izdavanja dobiva svoj blok ili poruku na ekranu tako da su kuhinja, roštilj, ili neko treće mjesto izdavanja trenutno informirani o zaprimljenoj narudžbi. U jednom lokalu možete voditi i više skladišta, podesiti svaku blagajnu zasebno - sve su mogućnosti pokrivene. Remaris prati artikl od kreiranja narudžbe pa do samog izdavanja računa. Niti jedan podatak neće biti izgubljen.

DODAVANJE UNAPRIJED POSTAVLJENIH, DOPISANIH ILI RUKOM PISANIH OPISA TJ. UPUTA ZA PRIPREMU

Imate izbor odabira unaprijed definiranih opisa i uputa za kuhinju kao i upisivanje opisa po želji odmah pri narudžbi. I na blagajnama i na ručnim terminalima konobar opis može dopisati na nekoliko načina: upisom teksta ili slanje slike, sve će izaći na bloku za narudžbu ili na ekranu u kuhinji.

MENIJI, PAKETI I VOĐENA PRODAJA

Koji prilog ponuditi uz glavno jelo? Koja salata? Blagajna odmah pokazuje vezane artikle i vodi osoblje.

Pakete možete iskoristiti za vezanje prodaje bilo da ih koristite kao podsjetnik konobaru što sve treba ponuditi gostu, ili da čak paket utječe na finalnu cijenu proizvoda. Povećavajte prodaju neovisno o iskustvu konobara.

RUČNI TERMINALI KAO PRENOSIVE BLAGAJNE

O brzini narudžbe ovisi zadovoljstvo gosta kao i brzina obrtaja stolova. Remaris Implementacija Remaris ručnih terminala za naručivanje omogućuje skraćivanje vremena od trenutka sjedanja gosta za stol preko serviranja narudžbe sve do izdavanja računa.