REMARIS START

Remaris Start je mobilna fiskalna blagajna s pisačem, rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva u kreiranju blagajničkog softvera, u svom najjednostavnijem i najmanjem pakiranju.

ZA KOGA JE REMARIS START?

Remaris Start je stvoren u okruženju specijaliziranom za fiskalne blagajne za mikropoduzetnike i male poduzetnike koji žele pouzdano rješenje prilagođeno njihovim potrebama. Blagajna dolazi u prenosivom, mobilnom izdanju s integriranim printerom računa.

Zahvaljujući svojoj maloj veličini te mobilnoj internetskoj vezi, Remaris Start idealna je fiskalna blagajna za:  • kozmetičke i frizerske salone

  • majstore i servisere

  • taksiste i dostavljače

  • naplatu parkinga

  • naplatu ležaljki

  • prodaju sladoleda

  • paušalce i ostale uslužne djelatnosti

ZAŠTO ĆETE VOLJETI REMARIS START?

Jednostavnost: Remaris Start fiskalna blagajna stiže spremna za korištenje. Mi u potpunosti pripremamo kasu za vas, prema vašim uputama. Naš tim vodit će vas kroz proces te vam dati konkretne informacije s koracima i dokumentima koje trebate dostaviti za aktivaciju blagajne.

Pouzdanost: Svi su vaši podaci u cloudu, s backupom u realnom vremenu. Podaci se pohranjuju u realnom vremenu dok je uređaj spojen na internet. U slučaju prekida veze, uređaj lokalno pohranjuje podatke i nastavlja backup čim se internetska veza ponovo uspostavi.

Transparetnost: Uz Remaris Start imate potpunu kontrolu u vaše poslovanje. Provjerite dnevni promjet ili mjesečne izvještaje s bilo kojeg uređaja, u bilo kojem trenutku. Naš backoffice omogućava pristup aktualnim podacima o prometu vlasniku i drugim ovlaštenim osobama, npr. knjigovođi.

Email računi: Ponudite svojim korisnicima mogućnost slanja računa na email! Prilikom naplate računa jednostavno je upisati adresu za trenutačnu dostavu na email.

Fleksibilnost: Remaris Start fiskalna blagajna radi preko WiFija ili mobilnog interneta, a uređaj prima SIM karticu bilo kojeg operatera. Nema potrebe za uspostavljanjem novih ugovornih obveza, ali ako želite, možete prilikom narudžbe blagajne zatražiti i dodatnu SIM karticu.